שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל

שלוש הצעות לעוגות דבש מרשימות

עם תפוחים ואגוזים ברוח החג, או עם צימוקים וברנדי וגם אופציה טבעונית טעימה: שלוש עוגות דבש שכדאי לנסות בבית

הארץ
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
הארץ

מתכון לעוגת דבש תפוחים ואגוזי לוז של אורי שפט ממאפיית "לחמים":

חומרים לתבנית בבקה 24:

80 גרם שמן או חמאה מומסת

100 גרם סוכר

2 ביצים

180 גרם דבש

 175גרם קמח

2 כפיות אבקת אפייה

כפית סודה לשתייה

חצי כוס אגוזי לוז קלויים וקצוצים גס

כפית קינמון

3/4 כוס מיץ תפוחים טבעי / סיידר

תפוחי עץ מקולפים ומגוררים

30 גרם שקד פרוס לציפוי התבנית

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ