שנהיה לראש: שלושה מתכוני דגים חגיגיים

לברק ברוטב ים-תיכוני עם תרד טורקי ובמיה מוקפצת, פילה בר על מלח ים, שום שחור ופרפום לימון וגם מתכון לסטייק בורי חגיגי

שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
"הארץ"

לברק ברוטב ים-תיכוני עם תרד טורקי ובמיה מוקפצת / שפית טלי פרידמן

החומרים ל- 4 סועדים:

2 דגי לברק גדולים מפולטים

1 כוס במיה קטומה וחצויה

3 עגבניות, מפולטות וחתוכות לקוביות

½ כוס זיתי קלמטה מגולענים, חתוכים לחתיכות קטנות

3 שיני שום קצוצות דק

1 ענף תימין

4-5 עלי תרד טורקי – יש להניח אותם אחד על השני, לגלגל ולחתוך לג'וליאנים

תגובות

הזינו שם שיוצג כמחבר התגובה
בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שהינני מסכים/ה עם תנאי השימוש של אתר הארץ