בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לשבוע בלבד - מינוי לאתר ב-50% הנחה  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

שנהיה לראש: שלושה מתכוני דגים חגיגיים

לברק ברוטב ים-תיכוני עם תרד טורקי ובמיה מוקפצת, פילה בר על מלח ים, שום שחור ופרפום לימון וגם מתכון לסטייק בורי חגיגי

תגובות
אנטולי מיכאלו

לברק ברוטב ים-תיכוני עם תרד טורקי ובמיה מוקפצת / שפית טלי פרידמן החומרים ל- 4 סועדים: 2 דגי לברק גדולים מפולטים 1 כוס במיה קטומה וחצויה 3 עגבניות, מפולטות וחתוכות לקוביות ½ כוס זיתי קלמטה מגולענים, חתוכים לחתיכות קטנות 3 שיני שום קצוצות דק 1 ענף תימין 4-5 עלי תרד טורקי – יש להניח אותם אחד על השני, לגלגל ולחתוך לג'וליאנים ½1 לימון, סחוט ½ כוס שמן זית מלח ים אטלנטי פלפל שחור גרוס ההכנה: דג: מושחים את הדג המפולט בשמן זית ומפזרים מלח ים אטלנטי. אופים בתנור...

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו