שנהיה לראש: שלושה מתכוני דגים חגיגיים

לברק ברוטב ים-תיכוני עם תרד טורקי ובמיה מוקפצת, פילה בר על מלח ים, שום שחור ופרפום לימון וגם מתכון לסטייק בורי חגיגי

"הארץ"
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
"הארץ"

לברק ברוטב ים-תיכוני עם תרד טורקי ובמיה מוקפצת / שפית טלי פרידמן

החומרים ל- 4 סועדים:

2 דגי לברק גדולים מפולטים

1 כוס במיה קטומה וחצויה

3 עגבניות, מפולטות וחתוכות לקוביות

½ כוס זיתי קלמטה מגולענים, חתוכים לחתיכות קטנות

3 שיני שום קצוצות דק

1 ענף תימין

4-5 עלי תרד טורקי – יש להניח אותם אחד על השני, לגלגל ולחתוך לג'וליאנים

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ