אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

שנהיה לראש שום: פותחים שנה בארוחה טבעונית

33תגובות

כששלושה ילדים הופכים לטבעונים במשפחה אחת, האם מי שאחראי על בישול ארוחות החג נידון לכאב ראש כרוני? לפי משפחת זכאים התשובה היא ממש לא. "תמיד יש אצלנו מה לאכול", אומרים האחיות הילה וחני והאח הראל לבית משפחת זכאים. חני הייתה הראשונה במשפחה לגלות את עולם הטבעונות, אחרי שהייתה כמעט רוב חיה צמחונית. כעבור שנה הצטרפו אליה האחים הילה והשף הראל. אצל השף הראל זכאים שבמסגרת התמחותו במטבחי מסעדות עבד גם כקצב והיה אמון לרוב על הפס החם (בין היתר מסעדותיו של אייל שני), המעבר לטבעונות היה חד ומשם הדרך לפתוח...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#