שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל

מלכודת הדבש: קינוחי דבש למתקדמים

עוגת דבש תשאירו למישהו אחר: השף קונדיטור ערן שוורצברד (דן גורמה) מאתגר עם קינוחי דבש מעוררים השראה, ששווים את המאמץ הרב בהכנתם

שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
ערן שוורצברד, שף קונדיטור אורח

דבש הוא חומר גלם טבעי שמגיע בטעמים ובצבעים שונים המשתנים לפי העונה, כך שכל סוג דבש יכול להתאים למאפה אחר ולהביא משמעות אחרת למנה. בעולם הקונדיטוריה משמש הדבש כחומר משמר טבעי ובריא, ומאריך את חיי המדף ללא צורך בחומרים מלאכותיים. אז למה לא לעשות בו שימוש בכל השנה?

מתכון לאקלר תפוחי – עץ וקרם דבש מוקצף

מתכון לסברינה דבש מוגשת עם תפוח עץ ממולא וקרמבל אגוזים

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ