בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מלכודת הדבש: קינוחי דבש למתקדמים

עוגת דבש תשאירו למישהו אחר: השף קונדיטור ערן שוורצברד (דן גורמה) מאתגר עם קינוחי דבש מעוררים השראה, ששווים את המאמץ הרב בהכנתם

תגובות

דבש הוא חומר גלם טבעי שמגיע בטעמים ובצבעים שונים המשתנים לפי העונה, כך שכל סוג דבש יכול להתאים למאפה אחר ולהביא משמעות אחרת למנה. בעולם הקונדיטוריה משמש הדבש כחומר משמר טבעי ובריא, ומאריך את חיי המדף ללא צורך בחומרים מלאכותיים. אז למה לא לעשות בו שימוש בכל השנה? מתכון לאקלר תפוחי – עץ וקרם דבש מוקצף מתכון לסברינה דבש מוגשת עם תפוח עץ ממולא וקרמבל אגוזים



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו