טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

בין הקיץ לסתיו: ארוחת חג קלילה לסוכות

חג סוכות נהנה מהתפר שבין העונות ולכן ניתן לשלב בו מנות המציינות את סוף הקיץ עם כמה ממבשרי הסתיו. השפית טלי פרידמן עם רעיון לארוחה חגיגית קרירה וקלילה אחרי שלל הארוחות הכבדות

תגובות
אנטולי מיכאלו

אחרי כל ארוחות החג הכבדות, השפית טלי פרידמן מציעה, לשם שינוי, ארוחה צמחונית קרירה הנהנית מקו התפר שבין העונה החמה לקרירה. מתכון לסלט עלים ירוקים, אגסים ביין לבן וזעפרן ופרמז'נו רג'יאנו החומרים (לפי 6 סועדים): 1 חבילה קטנה (175 גרם) עלי בייבי 1 חסה קטנה, קרועה ידנית 2 בצלצלי שאלוט קצוצים דק חופן אגוזי מלך קצוצים 50 גרם פרמז'נו רג'יאנו לאגסים בזעפרן: 1 אגס, חתוך לפרוסות 1 כוס יין לבן יבש או חצי יבש 3-4 חוטי זעפרן לרוטב הוויניגרט: מיץ מלימון אחד 1 כף דבש 1 כף חרדל חמישה אגוזי מלך ¼ כוס שמן...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות