בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

אלוהים, קרע מעלינו את הגזרות ותן לנו לאכול דלעת

השנה בברכת "קריעת רע גזר הדין" נאכל קרוסטיני של חלת חג קרועה וקרפצ'יו דלעת בתבלינים מהמזרח. שף זיו סנדלר במדור מיוחד משדרג את הברכת החג. הבונוס: שלושה מתכונים חגיגיים

5תגובות
דודו בכר

כשהציעו לי לכתוב על ראש השנה טבעוני, חשבתי לעצמי שזה לא ביג דיל – ה'טבעון', הפיכת מוצר לטבעוני, היחיד שאצטרך הוא להמיר את הדבש. אבל במחשבה שנייה התחוור לי כי אם אכתוב מתכון משעמם על עוגת סילאן, עוד יחשבו שם בחוץ שהטבעוונים לא יודעים לחגוג. עכשיו יש משימה מאתגרת יותר. לא כתבת ראש השנה סטנדרטית אלא דרך מאתגרת לחשוב על מה שאוכלים בחג. אל תדאגו יהיה גם מתכון בסיסי אם לא חשקה נפשכם בהרפתקה.  "חגיגי", אמרה לי פעם צלמת מפורסמת, "זה מוקפד, מושקע ללא רעש רקע". ראש השנה הוא בדיוק החג שמשלב את המוקפד...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות

כתבות שאולי פספסתם

*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו