שלושה מתכונים טבעוניים חגיגיים לראש השנה

השנה בברכת "קריעת רע גזר הדין" נאכל קרוסטיני של חלת חג קרועה וקרפצ'יו דלעת בתבלינים מהמזרח. שף זיו סנדלר במדור מיוחד משדרג את ברכת החג

זיו סנדלר
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
זיו סנדלר

כשהציעו לי לכתוב על ראש השנה טבעוני, חשבתי לעצמי שזה לא ביג דיל – ה'טבעון', הפיכת מוצר לטבעוני, היחיד שאצטרך הוא להמיר את הדבש. אבל במחשבה שנייה התחוור לי כי אם אכתוב מתכון משעמם על עוגת סילאן, עוד יחשבו שם בחוץ שהטבעוונים לא יודעים לחגוג. עכשיו יש משימה מאתגרת יותר. לא כתבת ראש השנה סטנדרטית אלא דרך מאתגרת לחשוב על מה שאוכלים בחג. אל תדאגו יהיה גם מתכון בסיסי אם לא חשקה נפשכם בהרפתקה.

תגיות:

תגובות

משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ