בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לשבוע בלבד - מינוי לאתר ב-50% הנחה  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

לא רק לשתייה: מנות עיקריות עם יין לראש השנה

יין הוא מרכיב חשוב בארוחת החג - ולא רק בהרמת הכוסית. נתנו לארבעה בשלנים ביתיים אתגר: לשדרג עמו את המנות העיקריות. הנה התוצאה

תגובות

שני חגים בשנה מעלים משמעותית את מכירות היין ואת צריכתו בישראל – פסח וראש השנה, כמובן. בראשון שותים ארבע כוסיות (לפחות) ובשני מרימים כוסית לשנה חדשה טובה ומוצלחת. בין לבין, שוכחים שיין יכול לשמש מעבר למשקה, גם כתבלין משובח, עמוק ומיוחד, שכמה טיפות (או יותר) ממנו עשויות לתת תפנית מעניינת לכל מנה. כמו בכל תחום בחיים, גם בבישול עם יין חשוב לשמור על כמה כללים בסיסיים. ג'וליה צ'יילד, כוהנת האוכל האמריקאית, אמרה פעם שאם אין לך יין טוב, עדיף לשפוך אותו לפח ולא לסיר, כי יין לא איכותי יכול להרוס מנה...

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו