בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

כך תכינו לחג מנות מעולות עם רימונים וגם תתאימו לכל אחת את היין הנכון

גרעיני רימונים יקשטו וישמחו לפחות מנה אחת בארוחת החג. הצעה לתבשילים עם הפרי החגיגי, בשילוב היינות לליווי כל אחד מהם

2תגובות

בין שאר מעלותיו, הרימון נחשב לאחד הפירות היפים ביותר, ובוודאי ליפה שבשבעת המינים. הוא נפוץ באזור ונוכחותו בולטת במטבחים שכנים כמו זה העיראקי וכמובן זה הערבי־המקומי. אט־אט, בשל טעמו המשובח והסגולות הרפואיות המיוחסות לו, התפשט גם למדינות נוספות. מנהגי החגים העבריים נקשרים בעונות השנה ובחקלאות המקומית (עובדה שהציונות החילונית בראשית דרכה אימצה בחום) ועל כן, בהתאמה, עונתו של הרימון היא בסוף הקיץ, החל בחודש תשרי. על אף צורתו הנאה והמהודרת, קליפתו מרה מאוד. הפנים עשיר בגרעינים אין־ספור וצבעם אדום...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו