בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

כך תכינו ארוחת חג בניחוח יווני, עם יין מתאים לכל מנה

השנה הנפתחת אמנם עברית, אבל אין סיבה לא לציין אותה באווירה יוונית

3תגובות
איתי גלייטמן ומתן שופן מכינים ארוחת חג
דודו בכר

"מה יש לעשות שבועיים ביוון", בצירוף לפחות שלושה סימני שאלה, היא התגובה הקבועה שזכיתי לה ערב נסיעתי לצפון יוון. עם שובי משם אני תוהה איך אפשר להסתפק רק בשבועיים? יוון אינה מהיעדים הקבועים או הנחשקים ברשימתי, אך צירוף של נסיבות הוביל אותי אליה בשיאו של הקיץ. לא עוד חופשת ריזורט במלון חמישה כוכבים הכל כלול, אלא טיול עם רכב שכור בין לשונות יבשה וחצאי איים. הרים ירוקים וסלעים ענקיים שמסתיימים במים צלולים, וכפרים קטנים עם מסעדות פשוטות שמציעות אוכל מופלא שמתבסס על כל מה שחי וצומח בסביבה, על האדמה או...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו