מה עושים עם תמרים, שמנת, חלב וקינמון?

קינוח בארבעה מרכיבים לא רק לעונת החגים

נירה רוסו
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
נירה רוסו

אין כאן חיסכון קלורי כלשהו, אך קשה לתאר כמה השלם עולה על סך כל מרכיביו המועטים.

חומרים:

15-12 תמרים טריים, בשלים ומתוקים

1 מכל שמנת מתוקה

1/4 כוס חלב

קורט קינמון או קליפת תפוז מגוררת

הכנה:

1. קולפים, חוצים ומגלענים את התמרים. שמים בקערה.

2. יוצקים עליהם שמנת וחלב ומוסיפים קינמון. מקפידים שכל תמר יהיה מכוסה בנוזלים.

3. מכסים, משאירים במקרר לפחות ארבע שעות. השמנת נספגת בבשר התמרים ומתיקות התמרים מחלחלת אליה.

4. מגישים בגביעי זכוכית, צונן מאוד. חבל לקלקל עם תוספות.

לחצו על הפעמון לעדכונים בנושא:

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ