מתכונים טעימים לארוחה מפסקת טבעונית

כל מה שצריך לאכול כדי לעבור את הצום בשלום: מתחילים עם מרק ירוקים מרווה, ממשיכים עם קרוסטיני קרם כרובית וקשיו ולביבות עדשים, משאירים מקום למנות עיקריות של לזניה טבעונית או פסטה מיוחדת עם עגבניות ומקנחים במלבי. השף מורן לידור (מבאו) מגיש חמישה מתכונים טבעוניים

מורן לידור, שף אורח
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים12
מורן לידור, שף אורח

לא מעט מחבריי הטבעונים חוששים איך לעבור את הצום. לא מעט עצות אפשר למצוא ברחבי הרשת: להרבות בפחמימות ובחלבונים בארוחה המפסקת, פחות מזון מטוגן, תבלו בעדינות - לא מתוק מדי או מלוח מאוד, ודווקא בעדשים - מנת חלקנו ביום יום - היזהרו מקטניות וממזונות יוצרי גזים, אל תכבידו על הקיבה עם ארוחה מפסקת גדולה וכבדה מדי. הנה חמישה מתכונים טבעונים שיעזרו לכם להתכונן היטב לצום:

מרק ירוקים
צילום: דודו בכר

קרוסטיני לחם מלא עם קרם כרובית וקשיו
קרוסטיני קמח מלא עם קרם כרובית וקשיוצילום: דודו בכר

לביבות עדשים
צילום: דודו בכר

צילום: דודו בכר

פטוצ'יני ברוטב אליו אוליו עם שום ועגבניות צלויות
צילום: דודו בכר

צילום: דודו בכר

מורן לידור הוא שף מתחם האירועים באו

תגיות:

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ