בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכונים טעימים לארוחה מפסקת טבעונית

כל מה שצריך לאכול כדי לעבור את הצום בשלום: מתחילים עם מרק ירוקים מרווה, ממשיכים עם קרוסטיני קרם כרובית וקשיו ולביבות עדשים, משאירים מקום למנות עיקריות של לזניה טבעונית או פסטה מיוחדת עם עגבניות ומקנחים במלבי. השף מורן לידור (מבאו) מגיש חמישה מתכונים טבעוניים

12תגובות

לא מעט מחבריי הטבעונים חוששים איך לעבור את הצום. לא מעט עצות אפשר למצוא ברחבי הרשת: להרבות בפחמימות ובחלבונים בארוחה המפסקת, פחות מזון מטוגן, תבלו בעדינות - לא מתוק מדי או מלוח מאוד, ודווקא בעדשים - מנת חלקנו ביום יום - היזהרו מקטניות וממזונות יוצרי גזים, אל תכבידו על הקיבה עם ארוחה מפסקת גדולה וכבדה מדי. הנה חמישה מתכונים טבעונים שיעזרו לכם להתכונן היטב לצום:

מרק ירוקים (שעועית, ברוקולי, קייל, אפונה) עם שום שחור ובצל ירוק

דודו בכר

קרוסטיני מלחם מלא עם קרם של כרובית וקשיו

דודו בכר

לביבות עדשים וחומוס עם בצל סגול, עלי כוסברה, נענע ובזיליקום

דודו בכר

לזניה טבעונית עם בולונז מהצומח, רוטב בשמל פלפלים ועגבניות צלויות

דודו בכר

פטוצ'יני באלי אליו עם שום פרוס, ארטישוק, זיתי קלאמטה, שרי 2 צבעים, עלי בזיליקום ופטרוזיליה

דודו בכר

מלבי קוקוס עם סירופ תאנים

דודו בכר

מורן לידור הוא שף מתחם האירועים באו



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו