בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

ארבעה מתכונים עם תמרים של השף ניר צוק

בממרח חריף ומשגע, או ממולאים בקבב עגל, בתוך קטאייף או בקוקטייל. השף ניר צוק מציע ארבעה דברים טעימים עם תמרים

תגובות

מתכון לקטאייף ממולא בתמרים ואגוזים

קטאייף במילוי תמרים
מוטי מילרוד

מתכון לתמרים ממולאים בקבב עגל

תמרים ממולאים
מוטי מילרוד

מתכון לממרח תמרים

ממרח תמרים
מוטי מילרוד

מתכון לקוקטייל תמרים

קוקטייל תמרים
מוטי מילרוד


תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו