להרשים את האושפיזין |

מתכונים לסוכות: מה מבשלים לחג?

על קו התפר שבין הקיץ לסתיו, עם ארבעת המינים ובלי יותר מדי מאכלים מסורתיים, חג הסוכות נהנה מהיותו האחרון שבחגי תשרי ומאפשר ארוחות קלילות ושמחות בסוכה או מחוצה לה. הנה כל הרעיונות לארוחות החג ומתכונים לסוכה

הארץ
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
פסטייה עוף עם משמשים, צנוברים וזעפרןצילום: לימור לניאדו תירו
הארץ
קציצות דגים בנוסח סיציליהצילום: דודו בכר
עלי גפן ממולאים ברימוניםצילום: אנטולי מיכאלו
עשורהצילום: לימור לניאדו תירוש
לוביה וטורטליני ברוטב עגבניות. כל צלי בשר כהה ועשיר יצלח למשימהצילום: דן פרץ
צילום: מוטי מילרוד
צילום: עדי ליבמן
המאפה מוכן להגשה. הרגשה של בית ושל נחלה
המרק הקר של הדסערצילום: רותם מימון
צילום: תומר אפלבאום

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ