עוגת דבש מושלמת בארבע דרכים

בננות, ריקוטה וקרם מסקרפונה: הקונדיטורים אמיר פורת ורוסלה יונה מקונדיטוריית ביסקוטי עם כמה דרכים לשדרג את עוגת הדבש הקלאסית לראש השנה

אמיר פורת ורוסלה יונה, קונדיטורים אורחים
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
עוגת דבש קלאסית
עוגת דבש קלאסיתצילום: תומר אפלבאום
אמיר פורת ורוסלה יונה, קונדיטורים אורחים

לא ברור למה דווקא עוגה בחושה פשוטה למדי נבחרה להיות הסמל של ראש השנה, אבל אם כבר אופים ולא עוצרים בקונדיטוריה בדרך לארוחה - יש כמה וכמה דרכים לבוא עם קינוח. אפשר להתחיל בדרך המסורתית והקלאסית של עוגה בחושה ולהמשיך בשדרוג עם בננות ובוטנים או להציע עוגת דבש שנראית פשוטה מבחוץ אבל מפתיעה מבפנים כשמתחבאת לה גבינת ריקוטה. אם יש אופים משקיענים בקרב קוראינו - מוזמנים להכיר את הגרסה המושחתת לעוגת דבש עם קרם מסקרפונה ואגסים ביין. למתכונים נוספים לראש השנה

עוגת דבש קלאסית

עוגת דבש, בננות, בוטנים ושטרויזל

עוגת דבש, בננות ובוטנים
צילום: תומר אפלבאום

עוגת דבש וריקוטה

עוגת דבש וריקוטה
צילום: תומר אפלבאום תומר

עוגת דבש מושחתת עם קרם מסקרפונה ואגסים ביין

עוגת דבש מושחתת עם קרם מסקרפונה ואגסים ביין
צילום: תומר אפלבאום תומר

תגיות:

תגובות

משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ