שלושה מתכוני אורז חגיגיים מהמטבח הבוכרי

מהאושפלו המרשים, דרך הבחש המתובל ועד הגרסה הבוכרית לריזוטו - אין משפחה בוכרית שמקבלת את השנה החדשה בלי מנת אורז

עמרי פולק
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
עמרי פולק
צילום: עמרי פולק
צילום: עמרי פולק
צילום: עומרי פולק

עמרי פולק

עמרי פולק הוא בשלן ובעל הבלוג שביתה איטלקית

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ