כולל גפילטע וכבד קצוץ |

מתכונים טבעונים מסורתיים לראש השנה

מי אמר שטבעונים חייבים לוותר על גפילטע, קרעפלך וכבד קצוץ? השף זמי שרייבר ממסעדת סנדר מרכיב גרסה טבעונית לארוחת ראש השנה מסורתית

זמי שרייבר, שף אורח
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
זמי שרייבר, שף אורח

גם אם תתכחשו לזה שמדובר בדרך חיים ותגידו שזה עוד טרנד קולינרי מעצבן, היום קשה למצוא שולחן חג שאין בו לפחות אדם אחד שאינו אוכל בשר, משיקולים כאלה ואחרים. גם אצלנו בבית. אז מה עושים? התאמות פשוטות וטעימות אפילו לברכות הקלאסיות, כי זה שיש טבעונים בשולחן לא אומר שאי אפשר לשחזר את טעמו של הגפילטע או הכבד הקצוץ - רק בלי להרוג בעלי חיים ואת הדבש לתפוח אפשר בקלות להמיר לסילאן או למייפל איכותי. בסוף עוד תרצו לאמץ את זה לכל השנה. בקיצור, בלי להסתבך הנה ההצעה שלי לחג ראש השנה טבעוני.

גפילטע טבעוני

חזרת אדומה

כבד קצוץ טבעוני

קרעפלך טבעוני

מרק ירקות עשיר

פירות יבשים ממולאים באורז ובצנוברים

למתכונים ורעיונות נוספים לארוחות טבעוניות לראש השנה

אוהבים לבשל ויש לכם מה להגיד על זה? הצטרפו לקבוצת הפייסבוק של מדור האוכל

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ