בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לשבוע בלבד - מינוי לאתר ב-50% הנחה  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

כולל גפילטע וכבד קצוץ

מתכונים טבעונים מסורתיים לראש השנה

מי אמר שטבעונים חייבים לוותר על גפילטע, קרעפלך וכבד קצוץ? השף זמי שרייבר ממסעדת סנדר מרכיב גרסה טבעונית לארוחת ראש השנה מסורתית

3תגובות

גם אם תתכחשו לזה שמדובר בדרך חיים ותגידו שזה עוד טרנד קולינרי מעצבן, היום קשה למצוא שולחן חג שאין בו לפחות אדם אחד שאינו אוכל בשר, משיקולים כאלה ואחרים. גם אצלנו בבית. אז מה עושים? התאמות פשוטות וטעימות אפילו לברכות הקלאסיות, כי זה שיש טבעונים בשולחן לא אומר שאי אפשר לשחזר את טעמו של הגפילטע או הכבד הקצוץ - רק בלי להרוג בעלי חיים ואת הדבש לתפוח אפשר בקלות להמיר לסילאן או למייפל איכותי. בסוף עוד תרצו לאמץ את זה לכל השנה. בקיצור, בלי להסתבך הנה ההצעה שלי לחג ראש השנה טבעוני.

גפילטע טבעוני

גפילטע טבעוני
תומר אפלבאום

חזרת אדומה

חזרת אדומה
תומר אפלבאום

כבד קצוץ טבעוני

כבד קצוץ טבעוני
תומר אפלבאום

קרעפלך טבעוני

קרעפלך טבעוני
תומר אפלבאום

מרק ירקות עשיר

מרק ירקות עשיר
תומר אפלבאום

פירות יבשים ממולאים באורז ובצנוברים

פירות יבשים ממולאים באורז ובצנוברים
תומר אפלבאום

למתכונים ורעיונות נוספים לארוחות טבעוניות לראש השנה

אוהבים לבשל ויש לכם מה להגיד על זה? הצטרפו לקבוצת הפייסבוק של מדור האוכל



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו