בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לשבוע בלבד - מינוי לאתר ב-50% הנחה  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

רימון הלם: קינוחים עם הפרי היפה של הסתיו

מפבלובה ועד מרמלדה: ארבעה מתכונים של השפית לירז שדה (מבראסרי עין כרם) שמוציאים את המיטב מפרי הרימון

תגובות

אנו מתגוררים במושב בפאתי ירושלים, וגינתנו מצמיחה פירות וירקות שונים בכל עונה של השנה. בכל שנה, לקראת החג, פונים אלי בני המשפחה ומבקשים לקבל רימונים מהעץ הגדול שבגינה שלנו, ובכל פעם אני שואלת את עצמי מה לעשות עם כל הפרי שנשאר גם לאחר שחילקתי לכל כך הרבה אנשים. עם השנים, ולאחר לא מעט ניסיונות, אילתרתי כמה מתכונים שמנצלים היטב את העונה היפה של הרימונים.

פבלובה קרם לימון ורימונים

פבלובה קרם לימון ורימונים
אפיק גבאי

מרמלדת פטל ורימונים

מרמלדת פטל ורימונים
אפיק גבאי

גרנולה דלעת ורימונים

גרנולה דלעת ורימונים
אפיק גבאי

טפיוקה רימונים

טפיוקה רימונים
אפיק גבאי

אוהבים לבשל? הצטרפו לקבוצת הפייסבוק של מדור האוכל



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו