רימון הלם: קינוחים עם הפרי היפה של הסתיו

מפבלובה ועד מרמלדה: ארבעה מתכונים של השפית לירז שדה (מבראסרי עין כרם) שמוציאים את המיטב מפרי הרימון

לירז שדה, שפית אורחת
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
לירז שדה, שפית אורחת

אנו מתגוררים במושב בפאתי ירושלים, וגינתנו מצמיחה פירות וירקות שונים בכל עונה של השנה. בכל שנה, לקראת החג, פונים אלי בני המשפחה ומבקשים לקבל רימונים מהעץ הגדול שבגינה שלנו, ובכל פעם אני שואלת את עצמי מה לעשות עם כל הפרי שנשאר בכמויות גם לאחר שחילקתי לכל כך הרבה אנשים. עם השנים, ואחרי לא מעט מיצים וניסיונות, אילתרתי כמה מתכונים שמנצלים היטב את העונה היפה של הרימונים.

פבלובה קרם לימון ורימונים
צילום: אפיק גבאי

מרמלדת פטל ורימונים
צילום: אפיק גבאי

גרנולה דלעת ורימונים
צילום: אפיק גבאי

טפיוקה רימונים
צילום: אפיק גבאי

אוהבים לבשל? 

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ