רימון הלם: קינוחים עם הפרי היפה של הסתיו

מפבלובה ועד מרמלדה: ארבעה מתכונים של השפית לירז שדה (מבראסרי עין כרם) שמוציאים את המיטב מפרי הרימון

לירז שדה, שפית אורחת
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
לירז שדה, שפית אורחת

אנו מתגוררים במושב בפאתי ירושלים, וגינתנו מצמיחה פירות וירקות שונים בכל עונה של השנה. בכל שנה, לקראת החג, פונים אלי בני המשפחה ומבקשים לקבל רימונים מהעץ הגדול שבגינה שלנו, ובכל פעם אני שואלת את עצמי מה לעשות עם כל הפרי שנשאר גם לאחר שחילקתי לכל כך הרבה אנשים. עם השנים, ולאחר לא מעט ניסיונות, אילתרתי כמה מתכונים שמנצלים היטב את העונה היפה של הרימונים.

פבלובה קרם לימון ורימונים

פבלובה קרם לימון ורימונים
צילום: אפיק גבאי

מרמלדת פטל ורימונים

מרמלדת פטל ורימונים
צילום: אפיק גבאי

גרנולה דלעת ורימונים

גרנולה דלעת ורימונים
צילום: אפיק גבאי

טפיוקה רימונים

טפיוקה רימונים
צילום: אפיק גבאי

אוהבים לבשל? הצטרפו לקבוצת הפייסבוק של מדור האוכל

תגובות

הזינו שם שיוצג כמחבר התגובה
בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שהינני מסכים/ה עם תנאי השימוש של אתר הארץ