בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכוני קציצות חגיגיים לראש השנה

דגים או בשר, צמחוניות או טבעונית, עם רוטב או בלעדיו, קציצות הן מאכל ממכר. השף לירן גבאי מפלאפל גבאי עם חמישה מתכונים שיחממו לכם את הלב

3תגובות
קציצות של לירן גבאי
אפיק גבאי

חג או לא, אנחנו מכורים לקציצות. לא משנה איך מגישים אותן, עם רוטב או בלעדיו, עם דגים או עם בשר, צמחוניות  או טבעוניות, קציצות הן עולם שלם ומגוון. יותר מכל, קציצות הן מאכל של בית. הקלישאה כבר הרגה אותן, אבל אי אפשר להתכחש לחום הבלתי מוסבר שהן משרות בנשמה. קציצות הן באמת אוכל של נחמה. אז איך מכינים קציצות מעולות? הנה כמה מתכונים, אבל קודם כל שני טיפים:

קציצות בקר וכבש מתוקות

קציצות בקר וכבש מתוקות
אפיק גבאי

קציצות בקר במנגולד ושעועית

קציצות בקר במנגולד ושעועית
אפיק גבאי

קציצות עוף, אפונה וסלרי

קציצות עוף, אפונה וסלרי
אפיק גבאי

קציצות שיפטה ברנג'י

קציצות שיפטה ברנג'י
אפיק גבאי

קציצות צמחוניות

קציצות צמחוניות
אפיק גבאי


תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו