מתכוני קציצות חגיגיים לראש השנה

דגים או בשר, צמחוניות או טבעונית, עם רוטב או בלעדיו, קציצות הן מאכל ממכר. השף לירן גבאי מפלאפל גבאי עם חמישה מתכונים שיחממו לכם את הלב

לירן גבאי, שף אורח
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
קציצות של לירן גבאי
צילום: אפיק גבאי
לירן גבאי, שף אורח

חג או לא, אנחנו מכורים לקציצות. לא משנה איך מגישים אותן, עם רוטב או בלעדיו, עם דגים או עם בשר, צמחוניות  או טבעוניות, קציצות הן עולם שלם ומגוון. יותר מכל, קציצות הן מאכל של בית. הקלישאה כבר הרגה אותן, אבל אי אפשר להתכחש לחום הבלתי מוסבר שהן משרות בנשמה. קציצות הן באמת אוכל של נחמה. אז איך מכינים קציצות מעולות? הנה כמה מתכונים, אבל קודם כל שני טיפים:

קציצות בקר וכבש מתוקות

קציצות בקר וכבש מתוקות
צילום: אפיק גבאי

קציצות בקר במנגולד ושעועית

קציצות בקר במנגולד ושעועית
צילום: אפיק גבאי

קציצות עוף, אפונה וסלרי

קציצות עוף, אפונה וסלרי
צילום: אפיק גבאי

קציצות שיפטה ברנג'י

קציצות שיפטה ברנג'י
צילום: אפיק גבאי

קציצות צמחוניות

קציצות צמחוניות
צילום: אפיק גבאי

תגיות:

תגובות

משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ