מתכוני קציצות חגיגיים לראש השנה

דגים או בשר, צמחוניות או טבעונית, עם רוטב או בלעדיו, קציצות הן מאכל ממכר. השף לירן גבאי מפלאפל גבאי עם חמישה מתכונים שיחממו לכם את הלב

לירן גבאי, שף אורח
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
קציצות של לירן גבאי
צילום: אפיק גבאי

חג או לא, אנחנו מכורים לקציצות. לא משנה איך מגישים אותן, עם רוטב או בלעדיו, עם דגים או עם בשר, צמחוניות  או טבעוניות, קציצות הן עולם שלם ומגוון. יותר מכל, קציצות הן מאכל של בית. הקלישאה כבר הרגה אותן, אבל אי אפשר להתכחש לחום הבלתי מוסבר שהן משרות בנשמה. קציצות הן באמת אוכל של נחמה. אז איך מכינים קציצות מעולות? הנה כמה מתכונים, אבל קודם כל שני טיפים:

קציצות בקר וכבש מתוקות

צילום: אפיק גבאי

קציצות בקר במנגולד ושעועית

צילום: אפיק גבאי

קציצות עוף, אפונה וסלרי

צילום: אפיק גבאי

קציצות שיפטה ברנג'י

צילום: אפיק גבאי

קציצות צמחוניות

צילום: אפיק גבאי

תגיות:

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ