טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מהמנה הראשונה ועד הקינוח

מתכונים לסוכות מהשף של הרברט סמואל

מסלט חיטה ורימונים, דרך טלה ממולא ועד פנה קוטה עשירה: הצעה לארוחת החג לסוכות שהרכיב שף מור כהן מהרברט סמואל הכשרה בהרצליה

תגובות
פנקוטה שקדים ורימונים של הרברט סמואל
מיכל רביבו

על פניו נראה שסוכות הוא בין החגים היחידים שאין להם מאכלים רשמיים. אמנם ליהודים יוצאי טורקיה וסוריה ישנם מאכלים חגיגיים הנאכלים בסוכות, אבל רוב העם (או לפחות מי שנשאר לחגוג בארץ) שהוא אנחנו מבשלים מכל הבא ליד העונה – רימונים, תפוחים, תמרים וחבושים, בכולם אגב, גם אלמנט חגיגי. בארוחת חג הסוכות שלי בחרתי לקחת את הרימונים וליצור עמם סלט מרענן. למנה עיקרית נמלא צוואר טלה מקומי, שהוא מנה עיקרית שמתאימה בדיוק לעונת הסתיו ויככבו בה גם הארטישוק הירושלמי שאפשר למצוא כבר בשוק. בקינוח נשמור על המוטיב החגיגי שהתחלנו עמו ונגיש פנה קוטה (פרווה) חגיגית עם רימונים.

הצעות למתכונים לסוכות

ארוחת החג של השף מור כהן ממסעדת הרברט סמואל הכשרה בהרצליה

מנה ראשונה: סלט חיטה ורימונים

סלט חיטה ורימונים
מיכל רביבו

מנה עיקרית: צוואר טלה במילוי ארטישוק ירושלמי עם גראטן

צוואר טלה במילוי ארטישוק ירושלמי
מיכל רביבו

קינוח: פנקוטה רימונים ושקדים

פנקוטה שקדים ורימונים של הרברט סמואל
מיכל רביבו


תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות