שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
סער מור, אופה אורח
סער מור, אופה אורח

כאופה חובב לחמי שאור, דווקא בראש השנה אני נאלץ להיפרד מהמאפים הנ"ל בגלל הטעם והארומה החמצמצים, מאחר ואצלנו במשפחה נהוג להימנע מאוכל בעל גוון טעם חמוץ בארוחות החג. מצד שני, בכל מתכון שילבתי סממנים של ראש השנה באופן עדין, כך שאחרי החגים אפשר להורידם מהמתכון וליהנות פשוט ממאפים מעולים. כפי שתראו מיד, בכל מאפה ולחם כאן יש אלמנט חגיגי ומתקתק, כך שהם יכולים להופיע על השולחן בכל שלב בארוחה - בברכות, יחד עם הסלטים והמנות הראשונות, או במיוחד לרוטב של המנותהעיקריות.  מבחינתי, אפשר להגיש אותם גם בסיום הארוחה כקינוח ופשוט למרוח דבש טהור מעל. חג שמח.

אוהבים לאפות? הצטרפו לקבוצת הפייסבוק של מדור האוכל

מתכון לחלת חלב ודבש

חלת דבש
צילום: תומר אפלבאום

מתכון ללחמניות כוסמין קרמליות

לחמניות כוסמין
צילום: תומר אפלבאום

מתכון ללחם תפוחים ותמרים

לחם תמרים
צילום: תומר אפלבאום

מתכון לפוקצ'ת סלק

פוקצת סלק
צילום: תומר אפלבאום

פוקצ'ת תאנים

פוקצת תאנים
צילום: תומר אפלבאום
הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ