טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

הלחמים שיהפכו כל שולחן בראש השנה לחגיגה

אני נמנע מלהשתמש בלחמי החג בשאור המעניק טעם וארומה חמוצים, מאחר ואצלנו במשפחה נהוג להימנע מאוכל בעל גוון טעם חמוץ בארוחות החג. מתכוני לחמים של האופה סער מור מהמרכז הקולינרי דן גורמה

תגובות

כאופה חובב לחמי שאור, דווקא בראש השנה אני נאלץ להיפרד מהמאפים הנ"ל בגלל הטעם והארומה החמצמצים, מאחר ואצלנו במשפחה נהוג להימנע מאוכל בעל גוון טעם חמוץ בארוחות החג. מצד שני, בכל מתכון שילבתי סממנים של ראש השנה באופן עדין, כך שאחרי החגים אפשר להורידם מהמתכון וליהנות פשוט ממאפים מעולים. כפי שתראו מיד, בכל מאפה ולחם כאן יש אלמנט חגיגי ומתקתק, כך שהם יכולים להופיע על השולחן בכל שלב בארוחה - בברכות, יחד עם הסלטים והמנות הראשונות, או במיוחד לרוטב של המנותהעיקריות.  מבחינתי, אפשר להגיש אותם גם בסיום הארוחה כקינוח ופשוט למרוח דבש טהור מעל. חג שמח.

אוהבים לאפות? הצטרפו לקבוצת הפייסבוק של מדור האוכל

מתכון לחלת חלב ודבש

חלת דבש
תומר אפלבאום

מתכון ללחמניות כוסמין קרמליות

לחמניות כוסמין
תומר אפלבאום

מתכון ללחם תפוחים ותמרים

לחם תמרים
תומר אפלבאום

מתכון לפוקצ'ת סלק

פוקצת סלק
תומר אפלבאום

פוקצ'ת תאנים

פוקצת תאנים
תומר אפלבאום


תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות