הלחמים שיהפכו כל שולחן בראש השנה לחגיגה

אני נמנע מלהשתמש בלחמי החג בשאור המעניק טעם וארומה חמוצים, מאחר ואצלנו במשפחה נהוג להימנע מאוכל בעל גוון טעם חמוץ בארוחות החג. מתכוני לחמים של האופה סער מור מהמרכז הקולינרי דן גורמה

סער מור, אופה אורח
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
סער מור, אופה אורח
צילום: תומר אפלבאום
צילום: תומר אפלבאום
צילום: תומר אפלבאום
צילום: תומר אפלבאום
פוקצ'ה תאנים של סער מורצילום: מוטי מילרוד

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ