מבשלים ושותים: לימור לניאדו תירוש ואיתי גלייטמן פותחים שולחן חג

קצת שלווה, ניקיון והרמוניה של טעמים — זה מה שנחוץ לנו אחרי הקיץ הקשה. לכבוד ראש השנה אוחדו מדורי האוכל והיין בהצעות לארוחה משפחתית חגיגית

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל

ארוחת ערב ראש השנה היא החגיגית והאופטימית ביותר שמציע לוח השנה העברי. גם הציניקנים והנרגנים שבינינו נדבקים, אפילו לרגע, בהרגשה שהנה, אולי השנה הקרובה תביא איתה התחלות של משהו טוב יותר. בשנה החולפת, כשהחג סוחב על גבו שובל של קיץ מלחמתי מוטרף, קיבלו התקוות עומק נוסף, וזה אולי הזמן המושלם לסעודה משפחתית שלווה, אינטימית והרמונית. לפיכך, קיבלנו שתי החלטות כשבאנו לתכנן את שולחן ערב החג: לאחד באופן חד־פעמי את מדורי האוכל והיין כדי לקבל הרמוניה מלאה בין הטעמים, המרקמים והניחוחות, וללכת על קו קולינרי לבן ונקי שיעטוף את שולחן החג בטוהר מתבקש.

לחצו על הפעמון לעדכונים בנושא:

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ