מתכון לעוגת דבש משודרגת - מתכונים לראש השנה - הארץ

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון לעוגת דבש משודרגת

עוגת דבש קלאסית גבוהה, שזופה ומתוקה במידה שניתן לשדרג בכמה פעולות פשוטות

2 תבניות אינגליש קייק דרגת קושי: קל
עוגת דבש
בועז לביא
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 5.0 1 5 1

רכיבים

3/4 כוס מים

1/3 כוס דבש

3/4 כוס שמן

1/2 כוס ריבת תות

3/4 כוס סוכר חום כהה

1/2 כוס סוכר לבן

3 ביצים

3 כוסות קמח

1 כפית קקאו, 1 כפית קינמון, 1 כף סודה לשתייה, מעט ציפורן (לא חובה)

אופציונלי:

200 גרם שוקולד קצוץ לבן/חלב/מריר ליצירת עוגת דבש ושוקולד

או פלחי תפוח עץ טרי מקולף ליצירת עוגת דבש ותפוחים

הוראות הכנה

מערבבים את הדבש והמים עד ליצירת בלילה אחידה.

מוסיפים את כל שאר המרכיבים.

למי שהחליט להכין עוגת דבש ושוקולד זה הזמן להוסיף את השוקולד.

מערבבים בעזרת כף את הבלילה ובוזקים לתוך התבניות.

למי שהחליט להכין עוגת דבש ותפוחים, זה הזמן לסדר את התפוחים על העוגה.

מכניסים לתנור שחומם מראש ל-170 מעלות לכ-40 דקות.

לעוגת דבש נדרשים יום-יומיים עד שנספגים כל הטעמים. לכן מומלץ להכין אותה כיומיים לפני ההגשה.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות