עוגת דבש קלאסית - מתכונים לראש השנה - הארץ

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון עוגת דבש נהדרת עם טריק

אם כבר עוגה שהיא מצרך חובה בכל בית בישראל בחג, אז לפחות שתהיה מיוחדת. הטריק כאן הוא השימוש בחליטת תה לצד התבלינים שמעצים את טעמי העוגה. מתכון של אמיר פורת ורוסלה יונה מקונדיטוריית ביסקוטי

2 תבניות אינגליש קייק דרגת קושי: קל
דודו בכר
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 3.5 1 5 (12)

רכיבים

4 ביצים

150 גרם סוכר

150 מ"ל שמן

200 גרם דבש

350 גרם קמח

10 גרם (שקית) אבקת אפייה

1 כפית סודה לשתייה

כוס חליטת תה פירות חזק

1 כפית קינמון

1 כפית ג'ינג'ר

רבע כפית ציפורן

הוראות הכנה

מקציפים את ביצים עם הסוכר.

מוסיפים שמן ולאחריו את הדבש.

בקערה, מערבבים את כל התבלינים עם הקמח, אבקת האפייה והסודה לשתייה ומוסיפים לבלילה.

מוסיפים את כוס חליטת התה.

מוזגים ל- 2 תבניות אינגליש קייק.

אופים בתנור שחומם מראש ל- 170 מעלות למשך כ- 40 דקות.