מתכון לעוגת דבש קלילה וטעימה של השף שגב משה

כמה פעולות פשוטות ולתנור - עוגת דבש חגיגית ועשירה של השף שגב משה, מתוך הספר: המטבח המשפחתי שלי

שגב משה, שף אורח
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
עוגת דבש של שגב משה
עוגת דבש של שגב משהצילום: עידן ירדני
שגב משה, שף אורח
דירוג הגולשים
2 כוכבים(11)
דרגת קושי:קל

כמה פעולות פשוטות ולתנור - עוגת דבש חגיגית ועשירה, אבל עדיין קלילה ומהירת הכנה, של השף שגב משה, מתוך הספר: המטבח המשפחתי שלי

רכיבים

  • 420 גרם דבש
  • 240 גרם סוכר
  • 240 גרם ביצים
  • 300 גרם שמן
  • 2 גרם קינמון טחון
  • 300 גרם בירה שחורה
  • 420 גרם קמח
  • 8 גרם אבקת אפייה
  • 8 גרם סודה לשתייה

להגשה:

  • שקדים קלויים קצוצים
  • אבקת סוכר

הוראות הכנה

מחממים תנור ל- 180 מעלות ורק כשהוא חם מערבבים את המרכיבים.

מכניסים את המרכיבים לקערה לפי סדר. מערבבים ומעבירים לתבנית אפייה מוארכת.

אופים 40 דקות. מפזרים מעל שקדים ומעט אבקת סוכר ומגישים.

תגובות