מתכון לעוגת דבש קלילה וטעימה של השף שגב משה - מתכונים לראש השנה - הארץ

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון לעוגת דבש קלילה וטעימה של השף שגב משה

כמה פעולות פשוטות ולתנור - עוגת דבש חגיגית ועשירה של השף שגב משה, מתוך הספר: המטבח המשפחתי שלי

דרגת קושי: קל
עוגת דבש של שגב משה
עידן ירדני

כמה פעולות פשוטות ולתנור - עוגת דבש חגיגית ועשירה, אבל עדיין קלילה ומהירת הכנה, של השף שגב משה, מתוך הספר: המטבח המשפחתי שלי

תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 2.0 1 5 (11)

רכיבים

420 גרם דבש

240 גרם סוכר

240 גרם ביצים

300 גרם שמן

2 גרם קינמון טחון

300 גרם בירה שחורה

420 גרם קמח

8 גרם אבקת אפייה

8 גרם סודה לשתייה

להגשה:

שקדים קלויים קצוצים

אבקת סוכר

הוראות הכנה

מחממים תנור ל- 180 מעלות ורק כשהוא חם מערבבים את המרכיבים.

מכניסים את המרכיבים לקערה לפי סדר. מערבבים ומעבירים לתבנית אפייה מוארכת.

אופים 40 דקות. מפזרים מעל שקדים ומעט אבקת סוכר ומגישים.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות