יינות מומלצים לארוחה של שישי בערב - יין - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

יינות מומלצים לארוחה של שישי בערב

2 דרגת קושי: קל
מרימים כוסות לחיים

ארוחת הערב של יום שישי, הזמן בו רוב הישראלים צורכים את מנת היין השבועית שלהם, מזמינה צימוד של שלושה יינות לפחות: הראשון, לבן, ייחלץ עם קבלת האורחים וילווה את מנות הפתיחה של הארוחה. האפשרויות רבות ומגוונות: החל בסוביניון בלאן ירקרק, חומצי ורענן (של כרם שבו או יקב רמת-הגולן למשל) וכלה ביין מזן הריזלינג, שבשנים האחרונות מיוצר גם אצלנו בישראל באיכויות גבוהות. נסו את ריזלינג כרם קאיומי של כרמל או את הריזלינג של יקב ויתקין ותיווכחו.

עם המנות העיקריות, שמשלבות בין ים ליבשה, נרצה להמשיך ביין לבן נוסף, כשהפעם נבחר בשרדונה מלא, עשיר ובעל נפח, שמרקמו חמאתי ורך. C בלאן דו קסטל והשרדונה של יקב קלו דה-גת יספקו בדיוק את זה. בנוסף, נשאף להגיש לשולחן יין אדום שיהיה מצד אחד מלא ומורכב, אך מצד שני גסטרונומי ומאוזן, באופן שישתלב בהרמוניה מלאה עם האוכל. במילים אחרות- שורש אדום של יקב צרעה.

תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

הוראות הכנה



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות