יינות מומלצים לארוחה איטלקית - יין - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

יינות מומלצים לארוחה איטלקית

2 דרגת קושי: קל
2 כוסות יין ובקבוק
David Epperson / Getty Images

קסמו של המטבח האיטלקי מבוסס על ההרמוניה ההיסטורית שנרקמה בין מנות האוכל המקומי לבין היינות האיטלקיים הגסטרונומיים. וכשמדברים על יין גסטרונומי, מתכוונים בראש ובראשונה ליינות קיאנטי.

למרות שמסיבה כלשהי היינות הטוסקנים הללו סובלים בשנים האחרונות משחיקה במעמדם, טעמי הדובדבן המובהקים שלהם והחמיצות הנהדרת שהם נושאים עמם הופכים אותם לשידוך ראוי למנות מורכבות, אך גם למנות איטלקיות בסיסיות כמו פסטה, פיצה ולזניה.

קיאנטי קלאסיקו 2014 של יקב פונטרוטולי, שמגיע מהאחוזה המכובדת של משפחת מאזיי, ומלבד ענבי הסנג'ובזה מורכב גם מענבי מלוואזיה נרה, קולורינו ומרלו, יהווה בחירה ראויה ונטולת סיכונים לארוחה האיטלקית שמוצעת כאן. 

תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

הוראות הכנה



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות