יינות מומלצים לארוחה ים תיכונית - יין - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

יינות מומלצים לארוחה ים תיכונית

2 דרגת קושי: קל
יין לבן בארוחה

מזג האוויר החמים ששורר באזורנו ובכלל בחופי אגן הים-התיכון מרבית השנה ובעיקר בימי סוף הקיץ גורם לנו להשתוקק למאכלים ומשקאות שיספקו לחך לא רק טעמים טובים, אלא גם זיק של רעננות.

כשזה מגיע ליין, בתקופות חמימות כאלה, הבחירה נופלת באופן טבעי על יינות לבנים, שעצם הגשתם צוננים לשולחן כבר עושה מחצית מהעבודה. מבין היינות הלבנים, ננסה להימנע מלבחור לארוחה שלפנינו כאלו ששהו בחביות עץ אלון ומגיעים במשקל ונפח גדול יותר, ולעומתם נעדיף יינות חדים, קלים לשתייה ובעלי חמיצות טובה ופריכה.

טוליפ נט סוביניון בלאן 2015 ישרת את המגמה הזאת נאמנה בתור בחירה ישראלית, כאשר מיטיבי לכת שמחפשים נציגות ים-תיכונית אחרת, ישמחו להיחשף ליין האסירטיקו המקסים של יקב גאיה מסנטוריני. 

תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

הוראות הכנה



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות