הכי קלה שיש

עוגת תמרים וסילאן

העוגה הכי חגיגית לשולחן החג בכמה שפחות עבודה, רק כמה ערבובים ולתנור

קרן קדוש
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
קרן קדוש
דירוג הגולשים
5 כוכבים
דרגת קושי:קל
מנות:תבנית אינגליש 25

רכיבים

  • שלוש ביצים
  • כוס סוכר
  • כוס ורבע קמח תופח
  • שמנת חמוצה
  • חצי כוס שמן
  • 4 כפות שמנות של ממרח תמרים
  • 3 יחידות של דבלים קצוצות מושרות בשלוש כפות רום לשעתיים.

לציפוי:

  • 3 כפות סילאן
  • תאנים
  • פטל
  • אוכמניות

הוראות הכנה

מערבבים את כל החומרים היטב.

משמנים תבנית אינגליש קייק גודל 25, מכניסים פנימה קמח עד שהוא נוגע בכל הדפנות והופכים כדי להיפטר משאריות הקמח.

יוצקים את הבלילה ואופים ב- 180 מעלות כ- 40 דקות.

מוציאים את העוגה מהתבנית מקררים מעט. יוצקים את הסילאן מעל ומקשטים בפירות.

עוגת תמרים ודבלים

קרן קדוש

שף קונדיטורית בעלת טור אפייה שבועי

תגובות