עוגת תמרים וסילאן - מתכונים לראש השנה 2017 - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

הכי קלה שיש עוגת תמרים וסילאן

העוגה הכי חגיגית לשולחן החג בכמה שפחות עבודה, רק כמה ערבובים ולתנור

תבנית אינגליש 25 דרגת קושי: קל
עוגת תמרים ודבלים - דלג
דודו בכר, עריכה: מאיה בן ניסן
5תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 5.0 1 5 2

רכיבים

שלוש ביצים

כוס סוכר

כוס ורבע קמח תופח

שמנת חמוצה

חצי כוס שמן

4 כפות שמנות של ממרח תמרים

3 יחידות של דבלים קצוצות מושרות בשלוש כפות רום לשעתיים.

לציפוי:

3 כפות סילאן

תאנים

פטל

אוכמניות

הוראות הכנה

מערבבים את כל החומרים היטב.

משמנים תבנית אינגליש קייק גודל 25, מכניסים פנימה קמח עד שהוא נוגע בכל הדפנות והופכים כדי להיפטר משאריות הקמח.

יוצקים את הבלילה ואופים ב- 180 מעלות כ- 40 דקות.

מוציאים את העוגה מהתבנית מקררים מעט. יוצקים את הסילאן מעל ומקשטים בפירות.

עוגת תמרים ודבלים
דודו בכר


תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות