מתכון |

איך מכינים רגל קרושה?

אחת הקלאסיקות של המטבח היהודי המזרח אירופאי שהולכות ונעלמות מהעולם, יכולה לעשות קאמבק אצלכם במטבח וזה לא כל כך קשה. השף זמי שרייבר ממסעדת סנדר יוליך אתכם צעד אחרי צעד בדרך לרגל קרושה המושלמת

זמי שרייבר, שף אורח
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
רגל קרושה
צילום: מיטל סלומון
זמי שרייבר, שף אורח
דירוג הגולשים
5 כוכבים
דרגת קושי:בינוני
מנות:8-10 מנות

תגובות