מתכון

איך מכינים רגל קרושה?

אחת הקלאסיקות של המטבח היהודי המזרח אירופאי שהולכות ונעלמות מהעולם, יכולה לעשות קאמבק אצלכם במטבח וזה לא כל כך קשה. השף זמי שרייבר ממסעדת סנדר יוליך אתכם צעד אחרי צעד בדרך לרגל קרושה המושלמת

זמי שרייבר, שף אורח
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
רגל קרושה
צילום: מיטל סלומון
זמי שרייבר, שף אורח
דירוג הגולשים
5 כוכבים
דרגת קושי:בינוני
מנות:8-10 מנות

רכיבים

הוראות הכנה

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ