קראמבל תפוחים - מתכונים לראש השנה 2017 - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון קראמבל תפוחים

קינוח אידאלי וקליל לארוחת החג, במתיקות מעודנת שמשאירה טעם של עוד. מתכון של השף ירון שנבל ממסעדת קופינאס

דרגת קושי: קל
קרמבל תפוחים
גליה אבירם
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 4.5 1 5 3

רכיבים

1 ק"ג תפוחי גראנט סמיט קלופים, מגולענים וחתוכים לקוביות בגודל – 2 על 2 ס"מ

100 גרם חמאה רכה חתוכה לקוביות
2 כפות קינמון טחון
150 גרם סוכר לבן / חום
להכנת הקראמבל:
400 גרם קמח לבן
200 גרם חמאה
2 ביצים
200 גרם סוכר

הוראות הכנה

תערובת תפוחי העץ:

מערבבים את קוביות התפוחים עם החמאה, הקינמון והסוכר.
מכניסים לתבנית ומחממים בחום של 180 מעלות למשך 25 דקות עד שהתפוחים מתרככים.
מצננים את התפוחים.

להכנת הקראמבל:

מכניסים קמח וחמאה למג'ימיקס או מעבד מזון מערבבים בפולסים עד שנוצרת
תערובת פירורית במרקם של חול ים. מוסיפים סוכר וביצים ומערבבים שוב בפולסים עד
שנוצרת תערובת הומוגנית

מרכיבים את המנה:

ממלאים תבניות אישיות בתערובת תפוחי העץ עד לגובה – 3/4
התבנית, ואת ה- 1/4 הנותר למלא בפירורי הקראמבל
אופים 10 דקות בחום של 200 מעלות עד שהקראמבל מזהיב.

מומלץ להוסיף כדור גלידת וניל או קצפת.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות