דגים מרוקאיים לראש השנה

אווה סאפי הידועה כ "מאמא סוליקה", אימם של בעלי מסעדת EWA SAFI, מגישה דג מרוקאי מושלם לחג

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
קל
4
דג מרוקאי צילום: טל ציפורן

רכיבים

  • פילה דג מוסר / דניס – 4 יח' של 100 ג'

  • 5 שיני שום פרוסות

  • 1 גזר חתוך לרצועות עבות

  • 1 פלפל אדום חתוך לרצועות

  • 2 פלפל חריף (ירוק) חצוי לאורך

  • כוסברה קצוצה

  • פפריקה מתוקה

  • כורכום

  • מלח

  • שמן (רצוי קנולה)

בסיר שטוח מסדרים את השום, הגזר, הפלפל האדום, הפלפלים החריפים והכוסברה (מומלץ להשאיר חופן כוסברה להמשך), מוסיפים שמן ומטגנים קלות. מוסיפים את הדגים, ממליחים וממשיכים בטיגון.

מוסיפים את הפפריקה, הכורכום וחצי ליטר מים, מביאים לרתיחה ומוסיפים מלח לפי הטעם.

מבשלים כחצי שעה נוספת על אש נמוכה עד לצמצום הנוזלים. מוסיפים את חופן הכוסברה ששמרנו ומגישים. בתאבון!

לחצו על הפעמון לעדכונים בנושא:

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ