עוף בתנור ברכז רימונים, לימון פרסי, עגבניות ושזיפים של השף אבי ביטון

אבי ביטון מגיש מתכון חגיגי וקל להכנה של עוף בתנור במשרה נהדר מן המטבח הפרסי לכבוד עונת החגים שבפתח

אבי ביטון, שף אורח
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
עופות צלויים ברכז רימונים, לימון פרסי עגבניות ושזיפים
אבי ביטון, שף אורח
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:
קל

העופות הצלויים של השף אבי ביטון שואבים השראה מהמטבח הפרסי. כאן במתכון ביתי, ממעדניית סוליקה שלו. הרעיון הוא פשוט - כרעי עוף, או נתח אהוב אחר, שורה במרינדה במשך שעתיים במקרר על מנת לספוג את הטעמים. מוציאים ולתנור.

רכיבים

הוראות הכנה

מערבבים היטב את כל החומרים ומשהים לשעתיים בקירור.

שמים את הכל בתבנית, מכסים בנייר כסף ואופים בתנור שחומם ל-180 מעלות כשעה.

מסירים את נייר הכסף ואופים עוד 30 דקות נוספות להשחמה.

מוציאים ומגישים.

לחצו על הפעמון לעדכונים בנושא:

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ