עוגת דבש של רולדין

רשת הקונדיטוריות רולדין מציגה מתכון קל ופשוט לעוגת דבש קלאסית לראש השנה

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
בינוני
2 תבניות אינגליש קייק
עוגת דבש של רולדיןצילום: רולדין

רכיבים

  • 110 גרם (שליש כוס) ריבה

  • 2\1 כוס דבש

  • 1 כוס סוכר

  • 1 כוס שמן קנולה

  • 3\2 כוס מים

  • 3 ביצים

  • 2 כוסות קמח

  • 1.3 כפות סודה לשתייה

  • כפית גדושה של אבקת קקאו

  • 1 כפית קינמון

  • קמצוץ של ציפורן

1. בסיר בינוני על להבה בינונית מחממים שמן ומים.

2. מוסיפים ומערבבים יחד בסיר את הריבה, הדבש והסוכר.

3. מוסיפים בהדרגה את המים והשמן החמים אל הסיר, ומערבבים עד קבלת בלילה אחידה.

4. מוסיפים בהדרגה את הביצים.

5. מערבבים בנפרד את הקמח ושאר החומרים היבשים (חוץ מהסוכר שכבר נוסף קודם) ומוסיפים אל הסיר. מערבבים עד אחידות.

6. מחממים תנור לחום בינוני. לפני שמעבירים לתבנית בוחשים שוב.

7. אופים 40-45 דקות (חום בינוני-נמוך 150 מעלות) או עד שקיסם יוצא נקי ויבש.

8. ניתן להוסיף שלל סוגי של אגוזים ופירות (מומלץ בננות, תפוחים או תאנים ביין כ-200 גרם).

לחצו על הפעמון לעדכונים בנושא:

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ