קאפקייקס דבש ופקאנים מסוכרים
אי אפשר לסגור את ארוחת החג בלי קינוח מתוק שיפתח לנו את השנה בהתאם. אורן בקר מגיש את המתכון המושלם לשנה טובה ומתוקה, בחג ובשגרה
אורן בקר, קונדיטור אורח
אורן בקר, קונדיטור אורח
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:
בינוניזמן בישול:
50 דקותקאפקייקס חלת דבש ופקאנים מסוכרים של שף קונדיטור אורן בקר.צילום: אסף אמברם. סטיילינג: לירון ברקן
רכיבים
175 גרם אגוזי פקאן מסוכרים קצוצים
130 גרם חמאה
1/2 כוס אבקת סוכר
3 כפות שמנת מתוקה
2 כפות דבש
3 ביצים
1 כפית קליפת לימון מגוררת
1 כפית קינמון טחון
1 כוס קמח מנופה
2 כפיות אבקת אפייה
קורט מלח
לקישוט:
אבקת סוכר
הוראות הכנה
מערבלים במיקסר עם וו גיטרה את החמאה עם אבקת סוכר מנופה עד לקבלת קרם אחיד. מוסיפים שמנת מתוקה, דבש, ביצים, קינמון וקליפת לימון מגוררת וממשיכים לערבל.
מנפים את הקמח יחד עם אבקת האפייה, ומוסיפים למערבל בהדרגה.
מוסיפים פקאנים מסוכרים קצוצים, מערבבים ומעבירים לשק זילוף.
ממלאים בעזרת שק הזילוף תבניות קאפקייקס צבעוניות עד ¾ מגובהן ואופים כ-25 דקות בתנור שחומם מראש ל-160 מעלות.
להגשה:
לאחר האפייה מצננים ומקשטים באבקת סוכר.