אורן בקר, קונדיטור אורח
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
אורן בקר, קונדיטור אורח
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:
בינוני
זמן בישול:
50 דקות
קאפקייקס חלת דבש ופקאנים מסוכרים של שף קונדיטור אורן בקר.צילום: אסף אמברם. סטיילינג: לירון ברקן

רכיבים

  • 175 גרם אגוזי פקאן מסוכרים קצוצים

  • 130 גרם חמאה

  • 1/2 כוס אבקת סוכר

  • 3 כפות שמנת מתוקה

  • 2 כפות דבש

  • 3 ביצים

  • 1 כפית קליפת לימון מגוררת

  • 1 כפית קינמון טחון

  • 1 כוס קמח מנופה

  • 2 כפיות אבקת אפייה

  • קורט מלח

לקישוט:

  • אבקת סוכר

הוראות הכנה

מערבלים במיקסר עם וו גיטרה את החמאה עם אבקת סוכר מנופה עד לקבלת קרם אחיד. מוסיפים שמנת מתוקה, דבש, ביצים, קינמון וקליפת לימון מגוררת וממשיכים לערבל.

מנפים את הקמח יחד עם אבקת האפייה, ומוסיפים למערבל בהדרגה.

מוסיפים פקאנים מסוכרים קצוצים, מערבבים ומעבירים לשק זילוף.

ממלאים בעזרת שק הזילוף תבניות קאפקייקס צבעוניות עד ¾ מגובהן ואופים כ-25 דקות בתנור שחומם מראש ל-160 מעלות.

להגשה:

לאחר האפייה מצננים ומקשטים באבקת סוכר.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ