עוגות דבש קלות להכנה

בלי יותר מדי התחכמויות, השף קונדיטורים אמיר פורת ורוסלה יונה (מקונדיטוריית ביסקוטי) מלמדים איך לעשות בקלות עוגת דבש קלאסית, עוגת דבש עם ריקוטה ופאי לימון ודבש

אמיר פורת ורוסלה יונה, שף קונדיטורים אורחים
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
אמיר פורת ורוסלה יונה, שף קונדיטורים אורחים

לפני שמתחילים לאפות עוגות לראש השנה, הנה כמה טיפים חשובים בעבודה עם דבש:

השתמשו תמיד בדבש איכותי ולא בתחליפים. השתמשו בדבש במרקם נוזלי. אם הדבש במרקם מוצק, מומלץ לחממו במיקרוגל למשך מספר שניות.

מומלץ להכין עוגת דבש יום או יומיים מראש ולאחסנה במקרר, תתפלאו לגלות אבל טעמה משתבח יותר.

בניגוד לעוגות בחושות אחרות, עוגת דבש אופים בחום נמוך יחסית, בכדי לשמור על מרקם וצבע.

צילום: דודו בכר

דבש ריקוטה
צילום: דודו בכר

פאי לימון ודבש
צילום: דודו בכר

כמה טיפים חשובים לאפייה עם דבש:

- השתמשו תמיד בדבש איכותי ולא בתחליפים. השתמשו בדבש במרקם נוזלי. אם הדבש במרקם מוצק, מומלץ לחממו במיקרוגל למשך מספר שניות.

- מומלץ להכין עוגת דבש יום או יומיים מראש ולאחסנה במקרר.

- עוגת דבש אופים בחום נמוך יחסית, בכדי לשמור על מרקם וצבע.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ