בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

עוגות דבש קלות להכנה

בלי יותר מדי התחכמויות, השף קונדיטורים אמיר פורת ורוסלה יונה (מקונדיטוריית ביסקוטי) מלמדים איך לעשות בקלות עוגת דבש קלאסית, עוגת דבש עם ריקוטה ופאי לימון ודבש

תגובות

לפני שמתחילים לאפות עוגות לראש השנה, הנה כמה טיפים חשובים בעבודה עם דבש:

השתמשו תמיד בדבש איכותי ולא בתחליפים. השתמשו בדבש במרקם נוזלי. אם הדבש במרקם מוצק, מומלץ לחממו במיקרוגל למשך מספר שניות.

מומלץ להכין עוגת דבש יום או יומיים מראש ולאחסנה במקרר, תתפלאו לגלות אבל טעמה משתבח יותר.

בניגוד לעוגות בחושות אחרות, עוגת דבש אופים בחום נמוך יחסית, בכדי לשמור על מרקם וצבע.

מתכון לעוגת דבש קלאסית

דודו בכר

מתכון לעוגת דבש ריקוטה

דבש ריקוטה
דודו בכר

מתכון לפאי לימון דבש

פאי לימון ודבש
דודו בכר

 

כמה טיפים חשובים לאפייה עם דבש:

- השתמשו תמיד בדבש איכותי ולא בתחליפים. השתמשו בדבש במרקם נוזלי. אם הדבש במרקם מוצק, מומלץ לחממו במיקרוגל למשך מספר שניות.

- מומלץ להכין עוגת דבש יום או יומיים מראש ולאחסנה במקרר.

- עוגת דבש אופים בחום נמוך יחסית, בכדי לשמור על מרקם וצבע.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו