טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון עוגת דבש קלאסית

עוגת דבש רכה, עסיסית, מתובלת ושחומה (בזכות השימוש בחליטת תה), שלא תרצו להפסיק ליישר אותה

2 תבניות אינגליש קייק דרגת קושי: קל
עוגת דבש קלאסית

הקסם שבפשטות. עוגת דבש רכה, עסיסית, מתובלת ושחומה (בזכות השימוש בחליטת תה), שלא תרצו להפסיק ליישר אותה. אגב, לטובת שומרי הכשרות – העוגה פרווה והיא סיום הולם לארוחה בשרית.

אוהבים לבשל? הצטרפו לקבוצת הפייסבוק של מדור האוכל

תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 4.0 1 5 6

רכיבים

4 ביצים

150 גרם סוכר

150 מ"ל שמן

200 גרם דבש

350 גרם קמח

10 גרם (שקית) אבקת אפייה

1 כפית סודה לשתייה

כוס חליטת תה פירות חזק

1 כפית קינמון

1 כפית ג'ינג'ר

רבע כפית ציפורן

הוראות הכנה

מקציפים ביצים וסוכר עד לקבלת קצף בהיר ותפוח.

מוסיפים את השמן ואחריו את הדבש, וממשיכים לערבב עד לקבלת מסה אחידה.

בקערה נפרדת מערבבים את כל התבלינים, הקמח, אבקת האפייה והסודה לשתייה.

מוסיפים לבלילה את תוכן קערת היבשים ומערבבים עד לקבלת מסה אחידה.

מוסיפים את כוס חליטת התה ומערבבים עד להיטמעות מוחלטת במסה.

מוזגים לשתי תבניות אינגליש קייק.

אופים בתנור שחומם מראש ל-160 מעלות כ-40 דקות.

נועצים קיסם במרכז העוגה. אם הוא יוצא יבש, העוגה מוכנה. אם לא, ממשיכים לאפות כ-5 עד 10 דקות נוספות ומבצעים את הבדיקה בשנית.

 



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות