טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון מאפינס דבש ותפוחים

קינוחים אישיים הם תמיד כייפים והמאפינס המותאמים לאווירת השנה החדשה הם פתיח נפלא. מתכון של אמיר פורת ורוסלנה יונה מקונדיטוריית "ביסקוטי"

10 יחידות דרגת קושי: קל
מאפינס דבש ותפוחים
תומר אפלבאום
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 5.0 1 5 1

רכיבים

2 ביצים

שליש כוס + כף (75 גרם) סוכר

שליש כוס + כף (75 גרם) שמן

חצי כוס (100 גרם) דבש

¼1 כוסות (175 גרם) קמח

חצי שקית (5 גרם) אבקת אפייה

חצי כפית (½1 גרם) סודה לשתייה

חצי כוס (100 מ"ל) חליטת תה מצוננת

חצי כפית (½1 גרם) קינמון

תפוח עץ קלוף, חתוך לקוביות קטנות

הוראות הכנה

בקערת מיקסר מקציפים במהירות גבוהה כ-4 דקות את הביצים עם הסוכר עד קבלת תערובת מעט תפוחה ובהירה.

מוסיפים את השמן ולאחריו את הדבש וממשיכים להקציף במהירות מעט נמוכה יותר כדקה.

בקערה נפרדת, מערבבים את הקמח, אבקת האפייה, הקינמון והסודה לשתייה ומוסיפים למסה שבמיקסר ומערבבים.

מוסיפים את כוס חליטת התה ומערבבים כדקה עד קבלת תערובת הומוגנית.

מוסיפים את קוביות התפוח ומקפלים ידנית עד לקבלת תערובת הומוגנית.

מוזגים לתבניות של מאפינס עד 3/4 הגובה.

אופים בתנור שחומם מראש ל- 160 מעלות למשך כ- 25 דקות.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות