עוגת דבש קלאסית מפתיעה בקלי קלות
הסוד בעוגה הזו זה תוספת הקפה שמעדנת מעט את טעם הדבש ומוסיפה לחות לעוגה, כך שאם אתם לא מחובבי ז'אנר עוגות הדבש, אתם תאהבו אותה. מתכון של מאיה כהן מקפה ליזלוטה
מאיה כהן, שף קונדיטורית אורחת
מאיה כהן, שף קונדיטורית אורחת
דירוג הגולשים
0 כוכבים
דרגת קושי:
קלמנות:
2 תבניות אינגליש 30צילום: דודו בכר
רכיבים
350 גרם קמח תופח (2.5 כוסות)
3 גרם סודה לשתייה (1/2 כפית)
3 גרם קינמון (1/2 כפית)
1 כפית מחית / תמצית וניל
2 ביצים
200 גרם סוכר (1 כוס)
320 גרם דבש (1 כוס פחות 2 כפות)
180 גרם חמאה מומסת
200 גרם שמן קנולה ( 1כוס)
240 גרם קפה נמס חזק וחם (1 כוס)
הוראות הכנה
מנפים יחד את החומרים היבשים (אבקות): קמח תופח, סודה לשתייה וקינמון.
מקציפים ביצים, וניל, סוכר ודבש עד לקבלת לקצף בהיר ותפוח.
מוסיפים שמן וחמאה בהדרגה.
מחליפים לוו גיטרה, מוסיפים את החומרים היבשים ומערבבים רק עד שנטמע בתערובת.
מוסיפים קפה חם ומערבבים.
אופים ב- 160 מעלות 40-50 דקות. במידה והעוגות משחימות במהירות ניתן להוריד חום ל-150 מעלות.
כתבות מומלצות

היא כתבה את המדריך "איך לרצוח את בעלך". ואז בעלה נרצח

ספר הזיכרונות שהותיר אחריו חושף כישרון מפתיע של סופר גדול

המשבר הכלכלי מכופף את האידיאולוגיה של ארדואן

טירללת מדינה שלמה, את צריכה לענות. "צודק, אבל אני מנתקת"

צפיתי בו רועד וניסיתי להיזכר אם היה כאן משהו דומה. לא הצלחתי
תגובות
על סדר היום
בשיתוף BEND
כתבות שאולי פספסתם

המועמדת התחברה לראיון עבודה בזום - וקיבלה מהמראיין מייל שהדהים אותה

מייסד קרן הגידור הגדולה בתבל: מזומן הוא זבל - ממשלות יחסלו את ביטקוין

יוקרה זה רע? כך נראים החיים במגדל חדש בתל אביב

קו השבר שעלול לקחת את הכלכלה העולמית למקום אחר, אפל יותר
