מתכון |

מאפינס דבש ותפוחים

קינוחים אישיים הם תמיד כייפים והמאפינס המותאמים לאווירת השנה החדשה הם פתיח נפלא. מתכון של אמיר פורת ורוסלנה יונה מקונדיטוריית "ביסקוטי"

רוסלנה יונה ואמיר פורת, קונדיטורים אורחים
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
רוסלנה יונה ואמיר פורת, קונדיטורים אורחים
דירוג הגולשים
5 כוכבים
דרגת קושי:קל
מנות:10 יחידות
מאפינס דבש ותפוחים
צילום: תומר אפלבאום

רכיבים

  • 2 ביצים
  • שליש כוס + כף (75 גרם) סוכר
  • שליש כוס + כף (75 גרם) שמן
  • חצי כוס (100 גרם) דבש
  • ¼1 כוסות (175 גרם) קמח
  • חצי שקית (5 גרם) אבקת אפייה
  • חצי כפית (½1 גרם) סודה לשתייה
  • חצי כוס (100 מ"ל) חליטת תה מצוננת
  • חצי כפית (½1 גרם) קינמון
  • תפוח עץ קלוף, חתוך לקוביות קטנות

הוראות הכנה

בקערת מיקסר מקציפים במהירות גבוהה כ-4 דקות את הביצים עם הסוכר עד קבלת תערובת מעט תפוחה ובהירה.

מוסיפים את השמן ולאחריו את הדבש וממשיכים להקציף במהירות מעט נמוכה יותר כדקה.

בקערה נפרדת, מערבבים את הקמח, אבקת האפייה, הקינמון והסודה לשתייה ומוסיפים למסה שבמיקסר ומערבבים.

מוסיפים את כוס חליטת התה ומערבבים כדקה עד קבלת תערובת הומוגנית.

מוסיפים את קוביות התפוח ומקפלים ידנית עד לקבלת תערובת הומוגנית.

מוזגים לתבניות של מאפינס עד 3/4 הגובה.

אופים בתנור שחומם מראש ל- 160 מעלות למשך כ- 25 דקות.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ