עוגת דבש ותבלינים - עוגות דבש - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון עוגת דבש ותבלינים

העוגה הזו נותנת טוויסט מעניין דווקא בגלל השילוב בין המתוק לספייסי של התבלינים השונים. מתכון של אמיר פורת ורוסלנה יונה מקונדיטוריית "ביסקוטי"

שתי תבניות אינגליש קייק או לתבנית בבקה אחת דרגת קושי: קל
עוגת דבש תבלינים
תומר אפלבאום
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 5.0 1 5 1

רכיבים

4 ביצים

150 גרם סוכר

150 מ"ל שמן

200 גרם דבש

350 גרם קמח

10 גרם (שקית) אבקת אפייה

1 כפית סודה לשתייה

כוס חליטת תה פירות חזק

1 כפית קינמון

1 כפית ג'ינג'ר

רבע כפית ציפורן

1 כפית גראמאסלה

הוראות הכנה

בקערת מיקסר מקציפים במהירות גבוהה כ-4 דקות את הביצים עם הסוכר עד קבלת תערובת מעט תפוחה ובהירה

מוסיפים את השמן שמן ולאחריו את הדבש וממשיכים להקציף במהירות מעט נמוכה יותר כדקה.

בקערה נפרדת, מערבבים את כל התבלינים עם הקמח, אבקת האפייה והסודה לשתייהומוסיפים למסה שבמיקסר ומערבבים.

מוסיפים את כוס חליטת התה ומערבבים כדקה עד קבלת מסה הומוגנית.

מוזגים לשתי תבניות אינגליש קייק או לתבנית בבקה אחת

אופים בתנור שחומם מראש ל- 160 מעלות למשך כ- 40 דקות.

בהגשה מומלץ לפדר במעט אבקת סוכר



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות