בסבוסה דבש - עוגות דבש - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון בסבוסה דבש

עוגת הסולת המצרית המפורסמת לובשת אווירת חג והופכת את שלב הקינוח לחלק הטוב ביותר של הארוחה. מתכון של אמיר פורת ורוסלנה יונה מקונדיטוריית "ביסקוטי"

תבנית 20*30 דרגת קושי: קל
בסבוסה
תומר אפלבאום

תוסיפו לחגיגה גם את השילוב בין דבש, קוקוס ותמצית וניל ויש לכם פה סיפתח לשנה ממש טובה.

תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

100 גרם (חצי כוס) סוכר

80 גרם (כוס פחות כף) קוקוס

140 גרם (כוס) קמח

220 גרם (כוס ועוד כף ) סולת

20 גרם (שתי שקיות) אבקת אפיה

100 גרם ( שליש כוס) דבש

270 מ"ל (כוס ושליש) מים

200 מ"ל (כוס) שמן

6 ביצים

גרידה מתפוז אחד

כפית תמצית וניל

לסירופ:

200 מ"ל מים

200 גרם סוכר

100 גרם דבש

גרידה מתפוז אחד

הוראות הכנה

בקערה אחת מערבבים היטב את הסוכר, קוקוס, קמח, סולת ואבקת האפייה.

בקערה נפרדת מערבבים את כל הנוזלים: הביצים, הדבש, המים, השמן, תמצית הוניל וגרידת התפוז.

מאחדים את היבשים אל הנוזלים ומערבבים היטב עד קבלת תערובת אחידה

מוזגים לתבנית ואופים בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות למשך כ-25 דקות.

מכינים את הסירופ:

מביאים לרתיחה בסיר את כל החומרים יחד, מנמיכים את האש ללהבה נמוכה ומבשלים לעוד כ-7 דקות עד שהנוזלים מסמיכים.

כשהבסבוסה יוצאת מהתנור יוצקים עליה את הסירופ.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות