עוגת דבש מפתיעה בקלי קלות - עוגות דבש - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון עוגת דבש מפתיעה בקלי קלות

הסוד בעוגה הזו זה תוספת הקפה שמעדנת מעט את טעם הדבש ומוסיפה לחות לעוגה, כך שאם אתם לא מחובבי ז'אנר עוגות הדבש, אתם תאהבו אותה. מתכון של מאיה כהן מקפה ליזלוטה

2 תבניות אינגליש 30 דרגת קושי: קל
עוגת דבש
דודו בכר
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 4.0 1 5 2

רכיבים

350 גרם קמח תופח (2.5 כוסות)

3 גרם סודה לשתייה (1/2 כפית)

3 גרם קינמון (1/2 כפית)

1 כפית מחית / תמצית וניל

2 ביצים

200 גרם סוכר (1 כוס)

320 גרם דבש (1 כוס פחות 2 כפות)

180 גרם חמאה מומסת

200 גרם שמן קנולה ( 1כוס)

240 גרם קפה נמס חזק וחם (1 כוס)

הוראות הכנה

מנפים יחד את החומרים היבשים (אבקות): קמח תופח, סודה לשתייה וקינמון.

מקציפים ביצים, וניל, סוכר ודבש עד לקבלת לקצף בהיר ותפוח.

מוסיפים שמן וחמאה בהדרגה.

מחליפים לוו גיטרה, מוסיפים את החומרים היבשים ומערבבים רק עד שנטמע בתערובת.

מוסיפים קפה חם ומערבבים.

אופים ב- 160 מעלות 40-50 דקות. במידה והעוגות משחימות במהירות ניתן להוריד חום ל-150 מעלות.

טיפים

ניתן להפוך את העוגה בקלות לפרווה, החליפו את החמאה ב- 150 גרם שמן (3/4 כוס נוספת)



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות