שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מיקי שמו, קונדיטור אורח
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:קל
מאפינס דבש
מאפינס דבשצילום: תומר אפלבאום

תגיות:

רכיבים

  • 280 גרם קמח (2 כוסות)
  • 6 גרם אבקת אפייה (2 כפיות)
  • 200 גרם סוכר (1 כוס)
  • 3/4 כוס דבש
  • 50 גרם חמאה
  • 50 גרם שמן תירס /קנולה
  • (1/4 כוס) 50 גרם חלב
  • (3/4 כוס) 2 ביצים מס' 1
  •  1/8 כפית תמצית וניל
  • 1/2 כפית גרידת תפוז

הוראות הכנה

1. לחמם את התנור מראש לחום בינוני של 160 מעלות.

2. להעזר בתבנית שקעים או "במנג'טים" (עטרות נייר). במקרה של תבנית שקעים מסיליקון אין צורך לשמן, לעמות תבנית שקעים ממתכת.

3. לטרוף את הביצים, הסוכר, הדבש, החמאה, השמן והחלב ביחד במהירות בינונית כ-5 דקות.

4. יש להוסיף את כל החומרים היבשים ולערבב מעט, עד שהכל מתאחד והופך לבלילה חלקה.

5. יש למזוג לתבניות המאפינס עד 2/3 גובה ולאפות כ- 15 דקות ב-160C או עד שהקיסם שנעצנו יבש.

הערות:

1. תוספות נפוצות - שוקוצ'יפס, שוקולד או קקאו, פירות כגון אוכמניות ועוד.

2. ניתן להכין ציפויים אותם משלבים בדרך כלל לפני האפייה כך המאפינס שמזגנו.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ