בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

ארבעה מתכונים שוברי שגרה עם תפוחי אדמה

תפוח אדמה מאז ומעולם היה מקור לנחמה. חלקינו נכנעים בקלות בלתי נסבלת לתפוד חם שיצא הרגע מהתנור, או לצלחת צ'יפס חמה וטרייה. אז למה שלא תשדרגו את מתכוני תפוח האדמה שלכם?

10תגובות

תפוחי אדמה מהווים את אחד מהמקורות המרכזיים לתזונת מעל לביליון בני אדם בעולם ומשיגים את המקום השלישי והמכובד אחרי החיטה והאורז ברשימת מקורות המזון החשובים. הוא גם בין חומרי הגלם היחידים שנמצא בכל תפריט כמעט בעולם, מסין ועד דרום אמריקה, מאוסטרליה עבור באירופה ועד לאפריקה. ולא בכדי. בשווקים בעולם אפשר למצוא למעלה מ- 4000 סוגים של תפוחי אדמה למאכל. רובם גדלים בהרי האנדים של פרו, בוליביה ואקוודור. החוקרים מאמינים כי תפוחי האדמה בויתו לראשונה לפני 8000 שנה ובמהלך השנים עברו התאמות ופיתוחים לזנים...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו