טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

אבוקדו: החמאה הירוקה של הטבע

המרקם החמאתי-קרמי הפך את האבוקדו למעדן מבוקש, והוא יכול להיות פתרון מצוין למבקשים להפחית מצריכת השומן מן החי. עם תחילת עונת האבוקדו הנה כמה דברים שכדאי לדעת עליו

תגובות
אבוקדו
dreamstime

רבים מתייחסים לאבוקדו כאל ירק, אף שהוא פרי לכל דבר. אלא שהוא שונה מפירות אחרים לא רק ב-20% השומן שהוא מכיל, אלא גם בעובדה שתכולת הסוכר בו פוחתת ולא גדלה עם ההבשלה. תכונה נוספת שמבדילה את האבוקדו ממרבית הפירות - הוא אינו מבשיל על העץ, אלא רק לאחר שנקטף. כך נוצר הנוהג להשתמש בעץ כמקום אחסון, עד הזמן הראוי לקטיף. הפרי נמכר בוסר ומבשיל בתוך כמה ימים בטמפרטורת החדר. לעץ האבוקדו זנים רבים, המפיקים פירות שונים למדי זה מזה, הנבדלים בצבעים ובמרקם של הקליפה - מקליפה ירוקה בהירה וחלקה ועד קליפה כמעט...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
tm_tools.isArticleType(article) : true