בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

כל השיטות לחיתוך קל, יעיל ומהיר של פירות וירקות

לא עוד טפטופי אבטיח על השיש, על הרצפה ובחדר המדרגות. לא עוד ידיים שמריחות כמו שום במשך שבועיים. לא עוד לעגוב על אננס מהצד בפחד

8תגובות
קילוף בננה

הקיץ אכזר, השמש יוקדת, הלחות רוצחת. אם יש חצי כוס מלאה לכל הסיפור הזה, היא ודאי מלאה בפירות העונה, צוננים, חתוכים ומקולפים. מקולפים? רגע. לקלף או לא לקלף – זאת השאלה. יש שמעדיפים לקלף, אולי מטעמי נוחות (יש כאלו), הרגל או מסורת ולכן יקלפו את רוב הקליפות של רוב הפירות והירקות. מכירים את אלו שמקלפים הכל, ממלפפון עד אפרסק? אז אלו. אבל זו אפוא דוגמה קיצונית לצד הראשון של המתרס. מן הצד השני, יש את המעדיפים להימנע בחירוף נפש כמעט מקילוף, אם מטעמי בריאות, טעם או מצפון, "בקליפה הלוא נמצאת כל הבריאות",...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו