כל השיטות לחיתוך קל, יעיל ומהיר של פירות וירקות

לא עוד טפטופי אבטיח על השיש, על הרצפה ובחדר המדרגות. לא עוד ידיים שמריחות כמו שום במשך שבועיים. לא עוד לעגוב על אננס מהצד בפחד

רוני קשמין
רוני קשמין
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
רוני קשמין
רוני קשמין

הקיץ אכזר, השמש יוקדת, הלחות רוצחת. אם יש חצי כוס מלאה לכל הסיפור הזה, היא ודאי מלאה בפירות העונה, צוננים, חתוכים ומקולפים. מקולפים? רגע. לקלף או לא לקלף – זאת השאלה. יש שמעדיפים לקלף, אולי מטעמי נוחות (יש כאלו), הרגל או מסורת ולכן יקלפו את רוב הקליפות של רוב הפירות והירקות. מכירים את אלו שמקלפים הכל, ממלפפון עד אפרסק? אז אלו. אבל זו אפוא דוגמה קיצונית לצד הראשון של המתרס. מן הצד השני, יש את המעדיפים להימנע בחירוף נפש כמעט מקילוף, אם מטעמי בריאות, טעם או מצפון, "בקליפה הלוא נמצאת כל הבריאות", יסנגרו בשבחם של התאית, הסיבים התזונתיים, הוויטמינים, נוגדי החמצון ומה לא. עם אסכולה זו נמנים אלו שאוכלים גם גזר, מנגו ואפילו גרעיני דלעת בקליפתם, מכירים אותם?

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ