בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון: סלט סלק, זרעי כוסברה ופלפל חריף של עומר מילר

מרכיבים: 6 סלקים, 1 כוס מלח גס, 3 גבעולי סלרי קצוצים, מיץ לימון סחוט מלימון אחד, 1/4 כוס שמן זית, 1 כפית זרעי כוסברה, 3 כפיות סילאן תמרים, 1 פלפל אדום חריף, 1 כף ג'ינג'ר מגורר, מלח גס, פלפל שחור

תגובות
תומר אפלבאום

מרכיבים

  • 6 סלקים
  • 1 כוס מלח גס
  • 3 גבעולי סלרי קצוצים
  • מיץ לימון סחוט מלימון אחד
  • 1/4 כוס שמן זית
  • 1 כפית זרעי כוסברה
  • 3 כפיות סילאן תמרים
  • 1 פלפל אדום חריף
  • 1  כף ג'ינג'ר מגורר
  • מלח גס
  • פלפל שחור

להגשה

עלי נענע, עלי כוסברה, שקדים פרוסים וקלויים

 

ההכנה

  1. מחממים תנור ל-220 מעלות. מסדרים מלח גס בתבנית אפייה. מניחים את הסלקים על המלח וצולים למשך שעה בתנור עד שהם רכים לחלוטין.
  2. קולפים את הסלקים וקוצצים לפלחים או לקוביות.
  3. מעבירים את פלחי הסלק לקערה, מוסיפים את שאר המרכיבים, טועמים ומתקנים תיבול.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו