בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון: סלט רוקט, אנדיב ותמרים לחים של עומר מילר

מרכיבים: 3 כוסות עלי רוקט טריים ופריכים, 3 ראשי אנדיב מופרדים, 20 עלי סלרי קצוצים (אופציונלי), 20 עלי פטרוזיליה שלמים, 1/2 כוס אגוזי מלך, 30 תמרים לחים, קלופים ומגולענים

תגובות

מרכיבים

  • 3  כוסות עלי רוקט טריים ופריכים
  • 3 ראשי אנדיב מופרדים
  • 20 עלי סלרי קצוצים (אופציונלי)
  • 20 עלי פטרוזיליה שלמים
  • 1/2 כוס אגוזי מלך
  • 30 תמרים לחים, קלופים ומגולענים

לויניגרט

  • 350 מ"ל חומץ יין לבן
  • 4 שיני שום כתושות
  • 100 גרם רוטב צ'ילי חמוץ מתוק
  • רבע כפית מלח דק
  • 250 גרם (1 כוס + 2 כפות) סוכר
  • 500 מ"ל (2 כוסות) שמן סויה

ההכנה

  1. מערבבים את כל מרכיבי הסלט בקערה.
  2. להכנת ויניגרט: מעבדים את כל המרכיבים מלבד השמן במעבד מזון. יוצקים את השמן בהדרגה תוך כדי עיבוד עד שמתקבל רוטב חלק.
  3. יוצקים מעט מהויניגרט על הסלט ומערבבים.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו