בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון: סלט בורגול עם תרד ופירות מיובשים בווינגרט דבש

מרכיבים: כוס בורגול בינוני, 15 יחידות משמש מיובש, קצוץ לקוביות קטנטנות, חצי כוס צימוקים שחורים קטנים, חצי כוס קשיו קלוי קצוץ, צרור גדול של תרד צעיר, ויניגרט, רבע כוס שמן זית, רבע כוס מיץ לימון, כף דבש, שן שום קצוצה, חצי כפית מלח

2תגובות

חומרים ל-6 מנות:

  • כוס בורגול בינוני
  • 15 יחידות משמש מיובש, קצוץ לקוביות קטנטנות
  • חצי כוס צימוקים שחורים קטנים
  • חצי כוס קשיו קלוי קצוץ
  • צרור גדול של תרד צעיר
  • ויניגרט
  • רבע כוס שמן זית
  • רבע כוס מיץ לימון
  • כף דבש
  • שן שום קצוצה
  • חצי כפית מלח

הכנה:

שמים בקערה בינונית בורגול. ממלאים את הקערה במי ברז חמים, מערבבים מעט ושופכים את מי השטיפה. חוזרים על הפעולה עוד פעמיים. מסננים את רוב מי השטיפה, מלבד כמות של כף אחת, ומניחים לבורגול לתפוח למשך 20 דקות. מערבבים מפעם לפעם. לאחר עשרים דקות טועמים, אם הבורגול קשה מוסיפים עוד כף מים חמים ומשהים לעוד עשר דקות. מערבבים את הבורגול עם משמשים קצוצים, צימוקים וקשיו קצוץ. שוטפים את עלי התרד הצעירים, מייבשים במייבש חסה ומוסיפים לקערה. מערבבים היטב את חומרי הוויניגרט, מוסיפים לקערה, מערבבים היטב ומגישים.

לימור לניאדו תירוש


תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו