בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון: סלט תפוחי עץ, תמרים ואנדיב בווינגרט דבש

מרכיבים: תפוח עץ ירוק, 2 אנדיב, צרור גדול של רוקט שטוף, 15 יחידות תמרים (עדיף מסוג דקל נור), רבע כוס אגוזי מלך, ויניגרט, רבע כוס שמן זית, 2 כפות מיץ לימון, כף חומץ שרי חרז, כף דבש, חצי כפית מלח

תגובות

חומרים ל-6 מנות:

  • תפוח עץ ירוק
  • 2 אנדיב
  • צרור גדול של רוקט שטוף
  • 15 יחידות תמרים (עדיף מסוג דקל נור)
  • רבע כוס אגוזי מלך
  • ויניגרט
  • רבע כוס שמן זית
  • 2 כפות מיץ לימון
  • כף חומץ שרי חרז
  • כף דבש
  • חצי כפית מלח

הכנה:

מגלענים את התפוח בעזרת תפוחן, חוצים לשניים ופורסים לפרוסות דקיקות, מטפטפים מעט מיץ לימון לבל ישחירו. מעבירים לקערה, מוסיפים אנדיב פרוס לפרוסות דקיקות ועגולות (חלקו יתפרק לרצועות), רוקט קצוץ לרצועות דקות ותמרים מגולענים וקצוצים לקוביות קטנות. קולים במחבת חם אגוזי מלך למשך דקות אחדות להשגת פריכות, שוברים לחתיכות עבות ומוסיפים לקערה לאחר צינון. מערבבים היטב את חומרי הוויניגרט, מוסיפים לקערה, מערבבים היטב ומגישים.

לימור לניאדו תירוש


תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו